Пошук

Шановна Корсунь-Шевченківська громадо!

Дата: 20.08.2023 10:56
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

Шановна Корсунь-Шевченківська громадо! 19 серпня 2023 року ми провели в останню путь нашого захисника, прикордонника, сержанта

🕯Альбіна Михайла Олексійовича.

Михайло Олексійович народився 18 липня 1998 року в місті Києві, де проживав та здобував освіту. Навчався у Київському політехнічному інституті. Та Корсунь був для нього також рідним. Саме у нашому місті минуло щасливе дитинство Михайла. Саме тут, у Корсуні, він змалку мав багато друзів, які залишалися з ним та любили його впродовж усього його життя.

Михайло був світлим юнаком, товариським, великим життєлюбом. Справедливий, з активною життєвою позицією, патріот своєї країни – таким його завжди пам’ятатимуть усі, хто його знав.

У 2020 році Михайло був призваний на військову строкову службу, після чого вирішив поєднати своє життя із Державною прикордонною службою України. У 2021-му він продовжив службу за контрактом. З початку повномасштабної війни з честю та гідністю стояв на захисті України у прикордонних військах.

18 липня отримав множинні осколкові поранення під час відбиття ворожого збройного нападу. Пройшов декілька складних операцій. Перебуваючи на реабілітації, Михайло все одно прагнув якнайшвидше повернутися до своїх побратимів та стати на захист нашої Батьківщини.

Лише у липні відзначив своє 25-ти річчя, а 17 серпня 2023 року відважне серце захисника зупинилося назавжди…

Царство Небесне захиснику України Михайлу Альбіну. Щирі співчуття рідним і близьким з приводу непоправної втрати. Вдячні вам за те, що виховали справжнього патріота України!

Слава Україні! Слава Героям!🇺🇦

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора