Пошук

Інформує народний депутат України Андрій Петрович Стріхарський

Дата: 23.08.2023 16:29
Кількість переглядів: 197

Фото без описуФото без описуФото без опису

Перебуваючи на окрузі з плановою поїздкою, відвідав Корсунь-Шевченківську районну лікарню, де нещодавно був проведений ремонт та поставлено нове обладнання. Подякував медикам за самовіддану працю в цей непростий час. Лікарю Людмилі Чумаченко вручив грамоту від Верховної Ради України, а медичній сестрі Марії Дудник подяку.

Знання, вміння та наполегливість наших лікарів рятують багато життів. Кожного дня вони сумлінно роблять свою працю, допомогають не лише місцевим, але й тимчасово-переміщеним особам, мають помітне навантаження у звязку з війною. Подяки — це лише невеличка відзнака їх важливого служіння людям.

Після привітання лікарів, провів зустріч із виборцями та активістами Корсунь-Шевченківського, в якій взяли участь в.о. міського голови Віталій Мацюк, голова ГО “Самооборона Майдану” Анатолій Романюк, голова “Громадської варти” Павло Марченко, голова Корсунь-Шевченківської РО ВО “Союз інвалідів України” Анатолій Безуглий та інші представники громадських спілок та організацій міста.

Розглянули чисельні питання та звернення мешканців та визначили пріоритетні напрями роботи.

Працюємо далі на благо громади! Слава Україні!

Всі актуальні та законодавчі новини читайте в моєму телеграм-каналі (https://t.me/strikharskiy) та на сайті (https://strikharskyi.com).

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора