Пошук

Робочий візит директора Черкаського обласного центру зайнятості

Дата: 13.09.2023 11:40
Кількість переглядів: 150

Фото без опису

12 вересня 2023 року з робочим візитом у нашу громаду завітав директор Черкаського обласного центру зайнятості Олександр ДЖУР.

Фото без описуСтворення умов для місцевого бізнесу, пошук обладнання, сировини та відповідних фахівців– ці та інші питання обговорили сьогодні на спільній зустрічі з очільником громади Віталієм МАЦЮКОМ. 

Фото без опису

Також спільно відвідали Гуманітарний штаб Гірської міської військової адміністрації, який діє на території нашої громади. Поспілкувалися з працівниками штабу щодо пошуку варіантів зайнятості для ВПО та окреслили напрямки взаємодії. Запропонували конкретні вакансії, які можуть бути цікавими для переселенців.

Фото без описуІдеї спільних проектів виникли в процесі обговорення. Також визначили вектор руху щодо реалізації програм з розвитку підприємництва. В результаті зустрічі домовилися про проведення спільних заходів та про необхідність створення нових робочих місць.

"Приємно, що серед соціально відповідальних черкащан так багато однодумців, які готові робити свій внесок у розвиток ринку праці регіону",- зазаначив Олександр ДЖУР.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора