Пошук

Сьогодні відбулося засідання 56 позачергової сесії 8 скликання

Дата: 22.09.2023 16:50
Кількість переглядів: 164

Фото без опису

Сьогодні очільник громади Віталій МАЦЮК провів засідання 56 позачергової сесії Корсунь- Шевченківської міської ради. У ході роботи присутніми депутатами міської ради розглянуто та прийнято ряд важливих рішень:

✅️Внесено зміни до бюджету громади на 2023 рік, які попередньо були схвалені на позачерговому засіданні виконкому https://korsun-miskrada.gov.ua/news/1695387602/

✅️Внесено зміни до рішення про встановлення розміру плати та пільг при оплаті за харчування в закладах загальної середньої освіти: доповнили категорії дітей для безкоштовного харчування за кошти місцевого бюджету.

✅️З метою відзначення кращих працівників освіти територіальної громади та з нагоди Дня працівників освіти прийняли рішення про присудження щорічної премії ім. Олександра Антоновича Захаренка з врученням премії у сумі 3 тис грн п’ятьом освітянам громади– Собко Лесі Володимирівні, Харитоновій Ользі Юріївні, Кошелюку Володимиру Анатолійовичу, Харченко Тетяні Володимирівні та Ковальовій Ірині Миколаївні.

✅️Враховуючи рішення відповідної комісії надано статус борця за незалежність України у ХХ столітті на території громади 13 громадянам https://korsun-miskrada.gov.ua/news/1694767937/

З усіх розглянутих питань порядку денного було ухвалено відповідні рішення.

🤝🇺🇦Дякую за злагоджену роботу присутнім на засіданні депутатам.

Працюємо заради Перемоги!

Дякуємо нашим оборонцям за захист!🇺🇦

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора