Пошук

Всесвітній день прибирання: що для збереження довкілля та здоров’я може зробити кожен

Дата: 26.09.2023 12:05
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

Всесвітній день прибирання проводиться щорічно в третю суботу вересня.

 

Це - масштабна акція, спрямована на усунення забруднення довкілля та пластикових відходів. Щороку мільйони людей у 191 країні очищають вулиці, парки, пляжі, ліси, річки, береги та наші моря від відходів та пластикового сміття. Традиційно Україна цьогоріч приєдналася до акції з прибирання. 16 вересня у 24 регіонах нашої країни з дотриманням норм та обмежень воєнного часу відбудуться заходи під гаслом "Хай небо буде мирним, а Україна чистою!". 

 

"Цього року, враховуючи війну, були заплановані нові формати на вибір: цифрове прибирання (видалення зайвих даних зі своїх гаджетів, таке прибирання зменшить кількість викидів CO2 в атмосферу); формування Національної мапи пунктів прийому вторинної сировини "Знайди, сортуй, здавай"; сімейні та індивідуальні прибирання на прибудинкових або рекомендованих локаціях, на територіях навчальних закладів та установ; розбір завалів. Зробимо Україну чистою разом!"

 

Корсунь-Шевченківською територіальною громадою в черговий раз було прийнято участь в акції Всесвітнього дня прибирання. Щиро вдячні закладам освіти та медицини за активну участь.  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора