Пошук

Інформує народний депутат України Андрій Петрович Стріхарський

Дата: 10.10.2023 08:43
Кількість переглядів: 82

На початку жовтня працівники освіти та медики відсвяткували професійні свята. Тому чергова поїздка на округ стала можливістю віддячити тим, хто дає знання та рятує здоровʼя співгромадянам, а також вручити грамоти ВРУ кращим лікарям та педагогам.

В районному центрі дитячої та юнацької творчості Корсунь-Шевченківського разом з секретарем Черкаської обласної організації політпартії «Слуга Народу» Олексієм Пєчніковим привітали вчителів. Вихованці зразкової студії української пісні «Барви Корсуня», та дитячої школи мистецтв вітали викладацькі колективи танцями і піснями.

Подяками Верховної Ради України відзначив Антонова Дмитра Володимировича — вчителя фізики Корсунь-Шевченківської загальноосвітньої школи № 1 та Лавренчука Леоніда Володимировича — вчителя хімії та біології Корсунь-Шевченківської гімназії № 5 з початковою школи.

Окрім цього, в.о. міського голови Віталій Мацюк вручив почесні грамоти Корсунь-Шевченківської міської ради педагогічним колективам шкіл, закладів дошкільної освіти та інших. Їхні зусилля ідуть на користь розвитку освіти в місті. Ці нагороди — заслужене визнання їхньої роботи й вкладу в майбутнє наших дітей.

Після цього відвідали Городище, де продовжили нагородження видатних педагогів та медичних фахівців.

В сесійній залі Городищенської міської ради вручив грамоти ВРУ двом лікарям. Почесною грамотою ВРУ за особливі заслуги перед українським народом нагороджено лікаря загальної практики- сімейного лікаря КНП «Городищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» Юріну Тетяну Володимирівну та грамотою ВРУ нагороджено лікаря-отоларинголога Дубіцького Олександра Борисовича.

Також було вручено подяки десяти лікарям від Городищенської міської ради.

Грамотами Верховної Ради нагороджено вчителів Ольгу Василівну Кравцову - вчителя початкових класів Городищенського закладу загальної середньої освіти I- ІІІ ступенів №2

та Юлію Олександрівну Гончар - вчителя англійської і німецької мов Опорного закладу освіти - Городищенського закладу загальної середньої освіти

І-ІІІ ступенів №3.

Ще раз вітаю всіх педагогів та лікарів! Разом з гідними та відданими своєму покликанню людьми ми будуємо найкраще майбутнє для нашого округу та нашої країни!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора