Пошук

Робочий тиждень розпочали із щотижневої апаратної наради

Дата: 16.10.2023 12:19
Кількість переглядів: 135

Фото без опису

Сьогодні секретар міської ради Віталій МАЦЮК провів щотижневу апаратну нараду з керівниками комунальних підприємств та працівниками міської ради. В ході наради присутні прозвітували про основні напрямки своєї діяльності на минулому тижні та визначили пріоритети на поточний. Обговорили ряд важливих соціальних, освітніх, житлово-комунальних та ін. питань.

✅️Продовжуються відповідні роботи щодо спорудження укриттів у освітніх закладах громади. На минулому тижні відкрито перше швидкоспоруджувальне укриття, на завершальному етапі роботи ще в одному закладі освіти. 

✅️Бюджет. Начальник фінансового відділу Оксана ВЕРТЕЛЕЦЬКА наголосила на необхідності проаналізувати виконання кошторисів бюджетних установ у зв’язку із завершенням бюджетного періоду.

✅️ЖКГ. Від сьогодні розпочато опалювальний сезон 2023-2024 для всіх категорій споживачів. В першу чергу буде здійснено забезпечення теплом дитячих, лікувальних, учбових закладів. Тариф на тепло для населення під час опалювального сезону 2023-2024 залишається на рівні минулого року.

✅️Культура. Як зазначила начальник відділу культури та туризму Ірина ТРУНЦЕВА, зараз триває загальноміський дистанційний конкурс – фестиваль патріотичної пісні «Славою овіяна земля» присвячений утвердженню понять гідності і свободи, віковічного прагнення українців мати власну незалежну і вільну державу. Положення про конкурс http://surl.li/meywr

За результатами наради керівникам комунальних підприємств та структурних підрозділів міської ради були дані відповідні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора