Пошук

ТРО "На хвилі Корсуня" - одне із переможців конкурсу бізнес-ідей "Роби своє"

Дата: 17.10.2023 15:10
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

«Роби своє» – конкурс бізнес-ідей спрямований на підтримку мікропідприємництва в селах та малих містах для зміцнення економічного фронту нашої України. Цьогоріч благодійний фонд «МХП – Громаді», який був організатором конкурсу, підтримав 80 бізнес-проєктів на загальну суму понад 7,4 млн грн. із 615 заявок з усієї країни.

Одним із переможців конкурсу бізнес-ідей "Роби своє" від БО "Благодійний фонд "МХП-Громаді" стало і наше радіо «На хвилі Корсуня» Радіо "На хвилі Корсуня"

Днями очільник громади Віталій МАЦЮК був присутній на врученні сертифікату «Найкраща бізнес-ідея» директорці радіо Галині Добровольській. Вручив відзнаку представник БФ «МХП–Громаді» Микола ЄФРЕМЦЕВ, який зазначив, що конкурс «Роби своє» дає можливість реалізувати ідеї для розвитку підприємницької активності та малого бізнесу в Україні.

"Дякую Галині ДОБРОВОЛЬСЬКІЙ та усьому колективу комунального підприємства «На хвилі Корсуня» за участь у презентації результатів грантового конкурсу. Завдяки гранту вже оновлено комп'ютерне обладнання для створення та монтажу радіопрограм рідного радіо "На хвилі Корсуня".

Дякую БО «Благодійний фонд «МХП- Громаді» за плідну співпрацю та підтримку.", - зазначив Віталій МАЦЮК.

Хто хоче розвивати свою справу - зараз триває прийом заявок у конкурсі бізнес-ідей «Роби своє з Kurator» для HoReCa для підтримки бізнесу, який постраждав під час війни або який розвивають військові.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора