Пошук

Шановна Корсунь-Шевченківська громадо!

Дата: 14.11.2023 15:50
Кількість переглядів: 205

Фото без опису

Сьогодні ми провели в останню путь

🕯молодшого сержанта Олександра Володимировича Бондаренка.

Олександр Володимирович отримав поранення (тяжку контузію) під час ворожого обстрілу на Запорізькому напрямі. Тривалий час перебував на лікуванні та, на жаль, 11 листопада 2023 року серце нашого Захисника зупинилося навіки. Він віддав своє життя за мир і спокій у наших домівках, за волю і незалежність нашої Батьківщини.

Олександр Володимирович народився 2 червня 1989 року. Навчався в 5 школі, після закінчення якої, вступив у Гарбузинське профтехучилище і здобув спеціальність повара. Тривалий час працював у нашому місті, потім у Києві. Дружній і привітний, скромний і тактовний, вірний і надійний товариш. Турботливий син і люблячий брат. Йому було лише 34 роки...

Після повномасштабного вторгнення росії відважний Воїн став на захист суверенітету та територіальної цілісності України. Пройшов військову підготовку в навчальному центрі. Був вмілим та відважним Воїном і з честю до останнього виконував свій військовий обов’язок та був вірним військовій присязі. Олександр пройшов шлях від солдата до молодшого сержанта гідно виконуючи поставлені перед ним бойові завдання, проявивши себе мужнім Захисником нашої країни.

Висловлюємо найщиріші співчуття родині та близьким полеглого бійця та усією громадою поділяємо ваше горе у ці гіркі хвилини. До цього не можна звикнути й змиритися. Цього не можна цілковито усвідомити. Цього не можна ніколи і нізащо пробачити.

Невимовний біль, безмежна скорбота... Вічна і світла пам'ять мужньому Захисникові Олександру Володимировичу Бондаренку!

Слава Україні!

Слава Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора