Пошук

Оголошення

Дата: 20.11.2023 11:34
Кількість переглядів: 124

 

 

Відповідно до ст.12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», розпорядження міського голови від 14.11.2023 №494 «Про проведення громадського обговорення у процесі стратегічної екологічної оцінки проєкту містобудівної документації» з 14.11.2023 по 14.12.2023  проводиться громадське обговорення Звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту містобудівної документації «Детальний план території на частину території під будівництво полігону побутових відходів за межами населеного пункту м. Корсунь-Шевченківський Корсунь-Шевченківської міської територіальної громади Черкаського району Черкаської області».

 

Підстава для розроблення містобудівної документації - рішення Корсунь-Шевченківської міської ради Черкаської області від 22.09.2023 №56-15/УІІІ «Про розроблення детального плану» зі змінами.

 

Замовник проєкту містобудівної документації  ̶ виконавчий комітет Корсунь-Шевченківської міської ради, розробник – ПП «ДИНАМІЧНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ПРОЕКТ».

 

З проєктом містобудівної документації та звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитися у відділі архітектури, містобудування та будівництва виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради за адресою: м. Корсунь-Шевченківський, вул. Шевченка, 42, тел. (04735) 2-48-11) та на вебсайті міської ради.

 

Громадські слухання щодо обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту містобудівної документації відбудуться  24 листопада 2023 року об 11.00 год. в залі засідань Корсунь-Шевченківської міської ради (м. Корсунь-Шевченківський, вул. Шевченка, 42, другий поверх).

У громадських слуханнях можуть брати участь:

  • громадськість;
  • уповноважені особи підприємств, установ, організацій
    незалежно  від форми власності, які розташовані на території, щодо
    якої розробляється детальний план;
  • уповноважені посадові особи органів державної влади та
    органів місцевого самоврядування, повноваження яких поширюється на
    територію,  щодо якої розробляється містобудівна документація, а
    також  на територію, суміжну з територією, щодо якої розробляється
    така документація;
  • представники замовника розроблення містобудівної документації
    та розробника містобудівної документації.

 

Зауваження і пропозиції до звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту містобудівної документації в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) подаються до відділу архітектури, містобудування та будівництва виконавчого комітету міської ради за адресою: м. Корсунь-Шевченківський, вул. Шевченка, 42, тел. (04735) 2-48-11), електронна адреса arh.bud.korsun@gmail.com.

 

Зауваження і пропозиції в письмовій формі подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Строк подання пропозицій – протягом 30 днів з дня публікації оголошення.

 

Довідка: Пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися громадянами у письмовому вигляді  із зазначенням  прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора