Пошук

20 листопада відбулося позачергове засідання виконавчого комітету.

Дата: 20.11.2023 17:26
Кількість переглядів: 114

Фото без опису

На засіданні присутні члени виконавчого комітету розглянули питання порядку денного та прийняли відповідні рішення, що стосуються бюджету громади, екології, житлово- комунальної сфери та ін.

✅️Схвалено проект рішення про внесення змін до бюджету громади на 2023 рік. Цими змінами передбачено перерозподіл видатків, а саме зменшили видатки з благоустрою на 470 тис грн і ці кошти спрямували на потреби садочків (придбання необхідного інвентаря та господарчих товарів, оплата послуг медичного огляду працівників ЗДО, оплата послуг по очистці води в садочках). Також спрямували необхідні кошти на придбання новорічних подарунків дітям з числа сімей загиблих учасників бойових дій.

✅️Погоджено Програму соціального захисту та підтримки внутрішньо переміщених та евакуйованих осіб на території нашої громади на 2024 рік. Програмою передбачено виплати матеріальних допомог на лікування, вирішення соціально-побутових проблем, придбання необхідних засобів для місць компактного проживання внутрішньо переміщених осіб.

Дякую членам виконавчого комітету за злагоджену роботу.

Працюємо на нашу Перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора