Пошук

ЗАРЯДЖЕНІ ГІДНІСТЮ І ЖАГОЮ СВОБОДИ

Дата: 21.11.2023 08:38
Кількість переглядів: 68

Фото без опису10 років тому, 21 листопада 2013 року ми скористалися своїм конституційним правом на протест у захисті демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

10 років тому ми зафіксували історію нашої першої перемоги у цій війні – Революції Гідності. Потужність, єдність і масовість громадянського спротиву, самопожертва Героїв Небесної Сотні не залишили проросійській диктатурі шансу в Україні.

10 років поспіль у День Гідності і Свободи ми дякуємо всім українцям, які першими піднялися на захист нашої свободи, стояли до кінця і створили нову історію України. Серед них було багато корсунців – небайдужих, свідомих, щирих патріотів України.

Ми вдячні всім, хто під час найзапекліших боїв на Майдані не побоявся беркутівських куль та обрав боротьбу за свободу, рівноправ’я, гідність і повагу. Обрав майбутнє України, в якому немає місця авторитаризму і зневаги до людей.

Сьогодні ми продовжуємо важку боротьбу за свободу та цілісність своєї території, і тому нині як ніколи важливо об’єднати зусилля на благо України. Не менш важливо пам’ятати ціну нашої Свободи й Гідності. Низький уклін і вічна пам'ять тим, хто поклав життя і здоров’я заради цих цінностей, хто поборов страх і повів за собою інших, хто щоденною працею зробив можливою боротьбу.

Як і десять років тому, розбрат між нами сіють наші вороги. Але Єдність, Свобода та Гідність неодмінно переможуть і приведуть українців до нашої омріяної Перемоги.

Пам’ятаймо: наша сила – у суспільній згоді. Бережімо пам’ять про подвиги Героїв, шануймо їх незламну силу волі, мужність та відвагу!

З Днем Гідності і Свободи!🇺🇦

Слава Українським Героям! Слава Україні!🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора