Пошук

13 грудня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету.

Дата: 13.12.2023 12:44
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

Традиційно перед початком засідання хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв російсько-української війни.

На засіданні позачергового засідання розглянули питання порядку денного та прийняли відповідні рішення, що стосуються соціальної, житлово- комунальної сфери, екології та ін. Загалом на позачерговому засіданні виконкому розглянули усі питання денного та прийняли відповідні рішення.

✅️Зокрема, на позачерговому засіданні члени виконавчого комітету затвердили склад Ради з питань ВПО та відповідне Положення. Рада з питань внутрішньо переміщених осіб є консультативно- дорадчим органом, створеним з метою вирішення питань, пов’язаних із реалізацією державної політики у сфері захисту прав внутрішньо переміщених осіб та їх підтримки. До складу Ради увійшли внутрішньо переміщені особи та представники структурних підрозділів міської ради.

✅️З метою удосконалення системи соціального захисту осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення на позачерговому засіданні погоджено Програму щодо створення безба’рєрного середовища для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення. Програмою передбачено комплекс заходів щодо створення безбар'єрного середовища у громаді для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп.

Працюємо на нашу Перемогу!🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора