Пошук

Пам'ятаємо...

Дата: 11.01.2024 09:23
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

Сьогодні, 11 січня 2024 року, минає рік, як кривава війна без жалю забрала життя безстрашного сина України Шайдюка Станіслава Валентиновича.

Народився Станіслав Валентинович 19 квітня 1986 року в місті Корсунь- Шевченківському. Навчався в школі №5, потім в Корсунь- Шевченківському ліцеї, після закінчення якого вступив до Київського університету економіки та права та здобув повну вищу освіту за спеціальністю «Облік та аудит». Працював слюсарем- монтажником на приватному підприємстві. З початком повномасштабного вторгнення росії на територію нашої держави без вагань пішов захищати рідні рубежі. Спочатку перебував у лавах добровольчого формування, згодом вступив до лав Національної Гвардії України.

Станіслав Валентинович загинув 11 січня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Трагічно обірвалося життя світлого, життєрадісного, відкритого і доброго надійного друга, найкращого сина, люблячого батька, брата. За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне і бездоганне служіння Українському народові Указом Президента України Станіслав Шайдюк нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Вічна слава і пам’ять нашому захиснику.

Слава Героям! 🇺🇦

Слава Україні!🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора