Пошук

Шановна Корсунь-Шевченківська громадо!

Дата: 11.01.2024 17:54
Кількість переглядів: 133

Фото без опису

Сьогодні ми провели у останню земну путь захисника України, сержанта

🕯Євгенія Вікторовича Шкурченка

Євгеній Вікторович народився 7 квітня 1967 року в Киргизії. Згодом сім’я переїхала до Корсуня-Шевченківського. Закінчив загальноосвітню школу №2, потім продовжив навчання в Горлівському медичному училищі. Створив сім’ю та все своє життя присвятив медицині - був зубним техніком. Мав багато друзів, усміхнений, життєрадісний, відданий своїй справі, чоловік слова та діла, найкращий чоловік та батько.

Євгеній Вікторович мав активну життєву позицію, тож з перших днів повномасштабного вторгнення росії, не вагаючись, став на захист нашої країни. Він виявив стійке бажання боронити нашу землю від російських загарбників, адже розумів, що медики потрібні на війні. Був медиком роти, потім медиком батальойну. Воював на Куп’янському, Ізюмському напрямках. Євгеній Вікторович був сміливим, відважним, відповідальним, дружелюбним, завжди допомагав іншим. Напередодні був звільнений з військової служби у відставку за станом здоров’я.

9 січня 2024 року, перебуваючи у лікарні на рідній Корсунщині, навіки зупинилося серце відданого захисника України Євгенія Шкурченка.

Сьогодні церемонія поховання нашого Героя зібрала чисельну скорботну громаду, уклінно проводжали нашого Воїна — Євгенія Вікторовича. На його честь пролунали залпи військового салюту. Нехай світла пам’ять про Героя буде сильнішою за смерть і назавжди залишиться в серцях рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Вічна пам'ять та слава Євгенію Вікторовичу, який з мужністю і відданістю боронив рідну землю.

Слава Україні!

Слава Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора