Пошук

Дорогі земляки! Ще одна болюча втрата для нашої громади.

Дата: 12.02.2024 17:44
Кількість переглядів: 120

Фото без описуСьогодні, в останню земну дорогу, у невимовному горі, ми провели свого Героя, мужнього воїна,

🕯солдата Олександра Володимировича Шумілова

Олександр Володимирович народився 14 серпня 1988 року у м.Корсунь– Шевченківський. Закінчив 2-гу школу нашого міста. Свого часу працював у Польщі. Перед початком повномасштабного вторгнення росії в Україну, повернувся додому, став студентом Миколаївського корабельно – будівничого учбового закладу у галузі компютерних технологій, адже ще зі школи мав неабиякий хист до роботи з комп'ютерами.

З перших днів повномасштабного вторгнення Олександр Володимирович, не вагаючись, пішов у військкомат та записався добровольцем, а згодом, у жовтні 2022 року, став на захист нашої країни у складі Збройних Сил України. Був стрільцем у 28-й окремій механізованій бригаді імені Лицарів Зимового Походу. Відповідальний, життєрадісний, відважний, хоробрий, завжди готовий прийти на допомогу – таким згадують його побратими та усі, хто знав Олександра.

Справжній патріот, вірний захисник України Олександр Володимирович Шумілов поліг смертю хоробрих 7 лютого 2024 року на Донеччині, віддавши своє життя за цілісність і незалежність України, до останнього подиху вірний військовій присязі та виконуючи свій військовий обов’язок. Він жив з любов’ю до людей, загинув із ненавистю до ворогів. Жодна смерть вірного сина чи доньки України не буде ворогам пробачена…

Висловлюємо щирі співчуття матері, брату, цивільній дружині, всім рідним та близьким, побратимам загиблого Захисника України. Нехай добрий, світлий спомин про мужнього захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться в пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Вічна пам’ять Герою і вічна слава!

Слава Україні! Слава Героям!🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора