Пошук

8 березня 2024 року під головуванням депутатки міської ради Світлани Гриб відбулося засідання постійної комісії з питань управління комунальним майном, ЖКГ, торгівлі, підприємництва, промисловості, транспорту і зв’язку, будівництва та архітектури.

Дата: 11.03.2024 12:04
Кількість переглядів: 91

Фото без описуНа засідання також були запрошені секретар міської ради Віталій Мацюк, заступник міського голови Михайло Луценко, керуючий справами виконавчого комітету Дмитро Жиляєв, начальник КП «ВЖ РЕУ» Олександр Шкребтій, начальник фінансового відділу Оксана Вертелецька.

Одним із головних питань, яке піднімалося на комісії було питання про стан швидкоспоруджувального найпростішого укриття однієї із шкіл міста. Комісійно було здійснено виїзд до школи та обстежено перебіг робіт, визначена їх черговість. Загалом, в обговоренні цього питання взяли участь депутати міської ради Валентина Поліщук, Андрій Дремлюх, Сергій Байда, Олександр Шкребтій. На комісії, крім іншого, розглянуто питання щодо внесення змін до рішення Корсунь – Шевченківської міської ради від 04.08.2021 року №12-3/VIII «Про затвердження Програми розвитку КП «ВЖ РЕУ» на 2021-2025 роки», зі змінами. Звіт про роботу виконавчих органів Корсунь–Шевченківської міської ради за 2023 рік комісією рекомендовано до розгляду на сесії Корсунь–Шевченківської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора