Пошук

Пам'ятаємо...

Дата: 25.03.2024 08:46
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

Сьогодні, 25 березня, минає друга річниця, як перестало битися серце мужнього захисника України

Сергія Ігоровича Гондюка

Сергій Ігорович Гондюк народився 21 березня 1990 року у с. Матусів Шполянського району Черкаської області. З 1997 року проживав у м. Корсуні-Шевченківському. Цього ж року пішов до 1-го класу Корсунь-Шевченківської ЗОШ №1. У 2014 році вступив дн Опольського університету на економічний факультет в Польщі. Навчався там лише 3 місяці, але, залишивши навчання, долучився до участі в Революції Гідності. Повернувся додому, щоб захищати Україну. З 2014 року боронив Україну у складі Добровольчого Українського Корпусу. У 2015 році підписав контракт зі Збройними Силами України та проходив службу за контрактом у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки до 2018 р. З 2019 року підписав контракт з окремою механізованою бригадою імені Князя Костянтина Острозького. 1 вересня 2021 року одружився, а вже 5 вересня прибув у район проведення Операції Об'єднаних сил задля захисту територіальної цілісності України.

26 лютого 2022 року мав повернутися додому по завершенню контракту, але наступ росії на Україну став новим викликом для патріота.

Загинув Сергій Гондюк на Донеччині 25 березня 2022 року. Для бойових побратимів, друзів, колег та всієї громади Сергій Гондюк назавжди залишиться сміливим, вірним товаришем, професіоналом військової справи, справжнім патріотом і громадянином своєї країни.

Посмертно наш земляк нагороджений орденом «За мужність» III ступеня. На честь Сергія Гондюка названа одна із вулиць в м.Корсунь- Шевченківський.

Вічна слава і пам’ять нашому захиснику.

Слава Героям! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора