Пошук

Шановна громадо!

Дата: 26.03.2024 15:39
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

Нині знову плаче наша Корсунська земля. Сьогодні уклінно, живим коридором з військовими почестями ми провели у останню земну путь Героя, відважного захисника України

🕯старшого солдата Руслана Олександровича Петрова

Хоробрий, незламний, справжній патріот України. Він усім серцем любив та вірив у свою країну, її світле, мирне майбутнє.

Руслан Олександрович народився 11 лютого 1983 року у с. Первозванівка Кіровоградської області. Там закінчив школу, здобув професію водія. Пішов служити в армію, службу проходив у морфлоті, був матросом на сторожовому катері. Після армії поїхав до Києва працювати, там познайомився зі своєю майбутньою дружиною. Після одруження переїхали жити до нашого міста, працював будівельником. Руслан неймовірно любив своїх рідних, був їх опорою та підтримкою.

З першого дня повномасштабного вторгнення Руслан Олександрович, не вагаючись ні хвилини, пішов добровольцем у військоммат, бо вважав це своїм обов’язком. Увесь цей час він стояв на захисті нашої країни у самих запеклих точках на Сході. Кілька разів був контужений, проходив лікування та повертався до своїх побратимів, адже мав чітку життєву позицію: «Хто захистить мою сім’ю та країну, як не я?». Руслан Олександрович мав численні нагороди та відзнаки командування, зокрема, «За мужність в бою» 3 ступеня 113 окремої бригади територіальної оборони України.

Руслан Олександрович мав чесний та відвертий характер, був неймовірно відважний в бою. Він завжди підставляв плече своїм побратимам, врятував не одного захисника, ризикуючи власним життям.

23 березня 2024 року Руслан Олександрович загинув під час артилерійського обстрілу завданого збройними формуваннями рф на Куп’янському напрямі. Родина втратила найкращого сина, чоловіка, батька, брата. Громада втратила мужнього Воїна, Героя. Руслан загинув за кожного з нас, за Україну. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини. Руслан Олександрович назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував мужнім воїном, справжнім патріотом своєї країни, світлою та справедливою людиною.

Вічна пам'ять Герою і вічна слава!

Слава Україні! Слава Героям!🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора