Пошук

Стихійні сміттєзвалища – це не тільки потворне явище, а й джерело негативного впливу на довкілля, від стану якого залежить здоров’я кожного.

Дата: 12.04.2024 11:54
Кількість переглядів: 62

Фото без описуСтихійні сміттєзвалища – це не тільки потворне явище, а й джерело негативного впливу на довкілля, від стану якого залежить здоров’я кожного.

Нещодавно, відповідна комісія у складі заступника міського голови Михайла Луценка, посадових осіб відділу екології та охорони довкілля, начальника КП «ВЖ РЕУ» Олександра Шкребтія, представників місцевих екологічних організацій та інших уповноважених осіб виїздила на стихійне сміттєзвалище в районі колишніх полів фільтрації заводу «Восход». Загалом, метою зібрання було узгодження подальших відповідних дій задля унеможливлення самочинного вивезення сміття на це стихійне сміттєзвалище.

Як повідомляли раніше, відповідні роботи щодо ліквідації цього стихійного сміттєзвалища розпочато. Та, на жаль, на стихійне сміттєзвалище продовжують звозити нове сміття. Тож, крім іншого, комісією вирішено встановити додатковий відеонагляд та обмежити деякі під’їзні шляхи до стихійного сміттєзвалища.

Шановні жителі! Вкотре закликаємо! Дотримуйтеся правил благоустрою та викидайте сміття і побутові відходи у пристосовані до цього місця. Будьте свідомими, дбайте про своє здоров’я й навколишнє середовище.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора