Пошук

Підготовчі заходи до проведення призову

Дата: 03.03.2021 08:04
Кількість переглядів: 538

Фото без опису

Питання, що стосуються оголошеного весняного призову до лав Збройних Сил України, обговорювалися 2 березня на нараді під головуванням першого заступника міського голови Сергія Пустовіта.

Участь в обговоренні взяли головний спеціаліст з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення  міської ради Руслан Садівський, військовий комісар, підполковник Павло Бадюлько, директор КНП «Корсунь-Шевченківська багатопрофільна лікарня» Олександр Матвієнко.

Результатом обговорення стало рішення розроблення проєкту Програми «Призовна дільниця» для спрямування коштів на оповіщення призовників та проходження медичного огляду. Проєкт Програми буде поданий на погодження виконавчого комітету міської ради та на розгляд сесії. 

Нагадаємо, відповідно до указу Президента про строки проведення чергових призовів на строкову військову службу у 2021 році, призов громадян України на строкову військову службу проводитимуть протягом квітня – червня та жовтня – грудня 2021 року.
Призовні комісії розпочнуть роботу 1 квітня та 1 жовтня 2021 року відповідно. Підготовчі заходи до проведення призову будуть розпочаті з 1 березня та 1 вересня 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора