Пошук

«Піснею лине радість моя». Творчий вечір народного аматорського вокального чоловічого гурту «Манжари»

Дата: 06.03.2021 14:03
Кількість переглядів: 873

Фото без опису

Мистецьке життя нашого краю здавна повниться талантами та обдарованими людьми різних поколінь.  Свідченням цього був  творчий  вечір «Піснею лине радість моя» народного аматорського вокального чоловічого гурту «Манжари», що відбувся 26 лютого в Корсунь-Шевченківському будинку культури.
 
Кожен,  хто  завітав  цього дня на творчий вечір, мав  змогу насолодитися звучанням  українських  пісень, що їх виконували учасники гурту Манжари».
Майже двадцять років натхненником чоловічого  гурту «Манжари» є її керівник – людина з великим багажем знань і досвіду Сергій Калініченко. Як справжній керівник він прагне вдосконалювати виконавську майстерність. Глядачам було цікаво почути розповідь Сергія Юрійовича про історію створення колективу, його перших учасників та творчі здобутки впродовж усіх років творчої діяльності. Одною з перших визначних перемог гурту  стало здобуття найвищої нагороди – Гран-Прі на Першому Всеукраїнському козацькому фестивалі в Куяльнику в 2007 році. 

Фото без опису
А  наприкінці лютого 2021 року на сцені нашого будинку культури вокальний гурт виконував  ліричні та жартівливі пісні, а також твори місцевих авторів.  Кожен  виступ артистів, кожна їхня пісня  супроводжувалась бурхливими оплесками глядачів.  
Чудовим доповненням до творчого вечора стали виступи народного аматорського театру малих форм «Корсунські пампушки» (керівник Валентина Зоренко) та ансамблю «Козачата» (керівник Тетяна Стахурська) і дует у складі Сергія Калініченка та Валентини Зоренко. 

Фото без опису
Глядачі незчулися, як промайнули майже дві години концерту. 

Фото без опису

Фото без опису
Щастя людини – у творчості.  Саме творчіть є джерелом духовного піднесення,  що відкриває  шлях до храму душі, до краси.   Сучасний склад гурту «Манжари»: Сергій Калініченко, Микола Бардадим, Володимир Іванович Тарасенко і Володимир Васильович Тарасенко, Сергій Лисенко, Анатолій Запольський, Руслан Житомирський, безпосередньо дотичні до великого процесу творення високого українського мистецтва.
   Тож побажаємо народному  вокальному  чоловічому  гурту «Манжари» ще довго довго  звучати піснею над нашим краєм.  

Відділ культури та туризму Корсунь-Шевченківської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора