Пошук

Переможці обласного конкурсу читців «Тарасова вершина»

Дата: 17.03.2021 15:07
Кількість переглядів: 985

3 березня в приміщенні обласного художнього музею працівники ОЦНТ провели обласний конкурс читців «Тарасова вершина», присвячений 207-й річниці від дня народження Т.Г.Шевченка та 150-річчю від дня народження Л.Українки в рамках мистецько-просвітницького фесту «Шевченко-фольк». 

У заході взяли участь 115 читців-аматорів із різних міст, районів та ОТГ Черкаської області. Нам приємно повідомити, що переможцями серед цьогорічного огляду-конкурсу стали і наші земляки, які представляли Будинок культури  Корсунь-Шевченківської міської ради.
Так,  у номінації «Дорослі» І місце впевнено здобула Тетяна Колісник, яка читала поезію Лесі Українки «Contra spem spero!» («Без надії сподіваюсь»).


В Номінації «Діти» ІІ місце виборов Ренат Єрещенко за вірш Тараса Шевченка «Якби ви знали паничі».

Особливо приємно  зазначити, що наша відома самобутня поетеса, член літературно-мистецького клубу «Барви» Людмила Вікторівна Лазуренко (творчий псевдонім Людмила Павлик) здобула І місце в номінації «Авторські твори» за власну поезію «Хто ми».
Висловлюємо вдячність юному і обдарованому Ренату Єрещенку, а також безмежно талановитим і прекрасно емоційним Людмилі Павлик і Тетяні Колісник за утвердження прекрасного на сцені, в творчості і в житті.
Щиро дякуємо за плідну співпрацю та бажаємо нових творчих злетів та перемог.

Світлана БОЙКО, директор будинку культури                                                


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора