Пошук

Привітання міського голови з Великоднем

Дата: 02.05.2021 09:30
Кількість переглядів: 491

Фото без опису

Шановні жителі Корсунь-Шевченківської громади!

Прийміть сердечні вітання  з прийдешнім святом — Світлим Христовим Воскресінням!

Великодень спонукає кожного із нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, зміцнює кожного з нас духовно, надає нам силу перебороти всі труднощі та непохитну віру в кращий завтрашній день! 
За доброю традицією, цього дня ми зустрінемо свято разом зі своїми родинами, вітаючи один одного з Великоднем. Та, на жаль, не всі зможуть об’єднатися зі своїми сім’ями. Мова про наших захисників, які боронять Україну на Сході. Щиро вітаю всіх воїнів нашого краю – тих, хто, виконавши свій обов’язок перед Україною та земляками, повернувся додому, і тих, хто нині непохитно та мужньо захищає східні рубежі нашої держави! Нехай Господь боронить вас завжди і всюди. Твердо переконаний — завдяки вам  засяє сонце миру над всією Україною. Вірю, що Бог завжди з тими, хто захищає Добро, хто захищає рідну землю! 
Шановні земляки, бажаю всім душевної чистоти і гармонії, миру та спокою в сімейних оселях.  Нехай радість панує у кожному домі!
Хай світлий Великдень об’єднає усіх нас вірою та любов’ю до Бога і України!
Христос Воскрес – Воістину Воскрес!

З повагою, міський голова Микола БЕРЕЗОВИЙ
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора