Пошук

Міський голова Микола Березовий: «З негодою варто боротися разом!»

Дата: 09.02.2021 13:48
Кількість переглядів: 875

Фото без опису

Негода, яка останнім часом шириться Черкащиною, в рази додала роботи працівникам комунального підприємства «ВЖ РЕУ». Про те, як триває очищення доріг та вулиць громади від снігу, та про вирішення проблем, з якими звертаються жителі міста та сіл 8 лютого міський голова Микола Березовий спілкувався з начальником КП «ВЖ РЕУ» Олександром Шкребтієм.

За словами керівника комунального підприємства, роботи виконуються згідно з затвердженим регламентом. Так, до переліку робіт в умовах погіршення погодніх умов входять прогортання, посипання сумішшю проти ожеледі центральних вулиць, вулиць з середньою інтенсивністю руху та тротуарів. Щодо невеличких вулиць та провулків, пояснив Олександр Шкребтій, КП «ВЖ РЕУ» не має технічних можливостей для того, щоб внести посипкову суміш, адже великогабаритна техніка може пошкодити паркани. Виходом з цієї ситуації міський голова Микола Березовий вбачає в придбанні відповідної техніки для комунального підприємства «ВЖ РЕУ».

— Розумію стурбованість людей, які проживають на невеличких вулицях та в провулках. Йдучи їм назустріч, на 2022-й рік будуть передбачені кошти на придбання прицепа-розкидача піску. Можливо, його вдасться закупити навіть цьогоріч, — зазначає міський голова. — Таким чином КП «ВЖ РЕУ» зможе працювати на тих вулицях, на які зараз не може заїхати техніка підприємства. Звертаюся з проханням до всіх жителів нашої громади ставитися з розумінням до роботи комунальної служби в періоди складних погодніх умов. Працівники КП «ВЖ РЕУ» докладають максимум зусиль, щоб подолати наслідки негоди. Цілодобове чергування, робота на вулиці при мінусовій температурі — це все навантаження на людей. Думаю, вони заслуговують на підтримку не лише словом, а й ділом. Так, власникам магазинів варто памятати про те, що вони відповідальні за прилеглу територію. В зимовий період — за очищення від снігу та посипання сумішшю проти ожеледиці, яку можна придбати в КП «ВЖ РЕУ». Це стосується й інших установ та організацій. З негодою варто боротися разом!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора