Пошук

15 лютого День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2021 08:15
Кількість переглядів: 402

Фото без опису

Шановні земляки! Воїни-афганці та учасники бойових дій на території інших держав! Прийміть щирі вітання з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці виведення військ з території Афганістану.
З кожним роком історія все далі віддаляє нас від вогняних років афганської війни. Але ми не вправі викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України!
Цього дня висловлюємо слова пошани тим воїнам, які пройшли через випробування Афганської війни, воїнам, які брали участь у бойових діях на території інших держав. Ви є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню, взірцем служіння народу та державі у наші дні. Низький уклін вам за ваш ратний подвиг і вічна пам’ять загиблим героям.
Схилімо голови у скорботі і згадаймо тих, чиї імена висічено на скрижалях нашої історії, кому не судилося повернутися з тієї війни, кого не дочекалася Батьківщина, матері, дружини, діти, друзі.
Шановні воїни-інтернаціоналісти, висловлюю вдячність вам за мужність та відданість військовому обов’язку.
Бажаю вам і вашим родинам здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, миру і добра!
Микола Березовий, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора