Пошук

На території Корсунь-Шевченківської громади продовжує діяти «помаранчевий» рівень епідеміологічної небезпеки

Дата: 24.02.2021 15:07
Кількість переглядів: 417

Фото без опису

Кабінет Міністрів з 24 лютого запровадив в Україні «жовтий» рівень епідеміологічної небезпеки й оновлене карантинне зонування з критеріями послаблення або посилення обмежувальних заходів, а також подовжив дію карантину з кінця лютого до кінця квітня цього року.

Відповідно до постанови, на території країни й надалі діятимуть чотири рівні епіднебезпеки: «зелений», «жовтий», «помаранчевий» і «червоний».
19 лютого відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За інформацією т.в.о. начальника Корсунь-Шевченківського лабораторного відділення ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» Наталії Власенко, за період з 11 лютого по 18 лютого обстежено 24 жителі міста та міської територіальної громади (інтенсивний показник – 103,00/100 тис. населення), із них позитивні – 9 (інтенсивний показник – 38/100 тис. населення), відсоток позитивних – 37,5%.
Зокрема по населених пунктах: 
м. Корсунь-Шевченківський — 8
с. Сотники — 1.
Слід зазначити, що по медичну допомогу, так як і в попередній період, звертались практично лише хворі з чітко вираженою клінічною картиною захворювання. Люди, які хворіли в легкій формі, не звертались і, звичайно ж, не обстежувались. Тому досить низький рівень захворюваності, можливо, не зовсім відповідає дійсності. 
З метою подальшого недопущення поширення коронавірусу COVID-19 протоколом №11 комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій продовжено дію карантинних вимог для «помаранчевої зони».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора