Пошук

Онлайн сервіси служби зайнятості- зручний майданчик для тих, хто цінує час

Дата: 31.03.2021 12:18
Кількість переглядів: 894

Служба зайнятості активно впроваджує електронні сервіси з використанням інтернет-технологій. На своєму сайті https://www.dcz.gov.ua/  надається громадянам можливість самообслуговування та швидкого пошуку необхідної інформації з питань зайнятості: вакансій та резюме по всій Україні, подання звітності, реєстрації на прийом до фахівців, профорієнтаційне  тестування, створити собі електронний кабінет  тощо.

 «Електронний кабінет роботодавця» https://www.dcz.gov.ua/cabinet   скорочує витрати часу для відвідування служби зайнятості та сприяє взаємодії роботодавців з фахівцями. В «Електронному кабінеті» роботодавець може переглянути актуальність реквізитів свого підприємства, що містяться у базі служби зайнятості, стан укомплектування вакансій, кількість направлень претендентів на роботу, стан виконання договорів. Роботодавець також може здійснити добір працівників, переглянувши резюме та подати звіт за формою № 3-ПН в онлайн режимі.

Для тих, хто шукає роботу, створено «Електронний кабінет пошукача роботи»   https://www.dcz.gov.ua/cabinet    .  У ньому зареєстрований безробітний може створити резюме, підібрати роботу, ознайомитися із можливостями професійного навчання. Є також інформація про заплановані та фактичні відвідування служби зайнятості,  профорієнтаційні заходи, нарахування та виплату допомоги по безробіттю.

Для зручності отримання послуг, скориставшись сервісом «Електронна черга», кожен бажаючий може самостійно, не витрачаючи зайвого часу, записатись на індивідуальний прийом для реєстрації або отримання консультації у фахівців будь-якого центру зайнятості України та філії . t

У 2020 році стартував новий проєкт для успішного працевлаштування – Освітній портал державної служби зайнятості  http://skills.dcz.gov.ua/  . Новий сервіс допомагає безробітним розвивати власні навички, необхідні для вдалого працевлаштування, отримати нові компетенції та пройти професійне навчання. На сайті розміщені нові освітні програми, проводяться вебінари та дистанційні навчання. Більшість матеріалів розміщені у відеоформаті.

 

За більш детальною інформацією звертайтесь за адресою: м. Корсунь-Шевченківський, вул. Ювілейна, 17а тел: 2-01-62, 2-38-10

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора