Пошук

На дорогах міста стартували ремонтні роботи

Дата: 22.04.2021 08:43
Кількість переглядів: 461

Фото без опису

Ремонт доріг і вулиць — питання, яке особливо гостро постає з настанням весняної пори, коли важливий кожен погожий день для покращення благоустрою. Тож, починаючи з 19 квітня, на дорогах міста стартували ремонтні роботи.

— Попри те, що більшість депутатів та членів виконкому не підтримали проекти рішень щодо  проведення поточних та капремонтів вулиць, доріг та тротуарів, роботи повинні розпочатися вчасно! Адже є певні відрізки вулиць та доріг, що потребують  ремонту першочергово, — зауважує міський голова Микола Березовий.


Завдяки підписаному міським головою розпорядженню стартували роботи з виконання ямкового поточного ремонту відрізків доріг у центральній частині міста. Такий виконано на вул. Чорновола. На черзі — вулиці Ювілейна, Суворова, Свободи, В. Стуса та поточний ремонт під’їздів до кладовищ (відновлення профілю щебеневого покриття доріг з попереднім грейдеруванням) у с. Гарбузині, Центрального кладовища, кладовища по вул. Благовісній та кладовища по вул. Марцинюка у місті.

— Розумію, що жителі громади розраховують на проведення повноцінних капітальних ремонтів доріг, вулиць, тротуарів. Сподіваюся, що згодом члени виконкому та депутати повернуться до розгляду цього питання з подальшим затвердженням переліку робіт, оскільки одноосібно не можу затверджувати кошториси на виконання капремонтів об’єктів, — зазначає Микола Березовий.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора