Пошук

Партнерство: в центрі обговорення — реалізація спільних проектів

Дата: 28.04.2021 17:21
Кількість переглядів: 573

Фото без опису

28 квітня відбулася он-лайн зустріч міського голови Миколи Березового з бургомістром м. Гіфхорна Маттіасом Нерліхом та куратором партнерства між Гіфхорном та Корсунем Клаусом Майстером. Головною темою зустрічі стало обговорення реалізації спільних проектів.

Особливу увагу було приділено двом проектам — «Разом подолати коронавірус — міста-побратими тримаються разом» та проекту від Посольства Німеччини в Україні, основною метою якого є фахова консультаційна допомога Корсунь-Шевченківській територіальній громаді в час, коли вона знаходиться в процесі становлення.

— Проект «Разом подолати коронавірус — міста-побратими тримаються разом» покликаний допомогти «Корсунь-Шевченківській багатопрофільній лікарні», де перебувають на лікуванні хворі на коронавірусну інфекцію, — зазначає Микола Березовий. 

Нагадаємо, що проект було розпочато у лютому за ініціативи міського голови. Надіслана у Гіфхорн актуальна інформація щодо забезпечення лікарні в боротьбі з COVID-19 дала м. Гіфхорну старт для підготовки пакета документів для залучення коштів ТОВ «Engagement Global» — товариства, яке діє за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку (BMZ) й надає підтримку містам-партнерам Німеччини та України. Цього року ТОВ «Engagement Global» зі своєю Сервісною службою «Міста в Єдиному Світі» (SKEW) запровадили Пакет солідарності громад, основним завданням якого є надання підтримки у пом’якшенні наслідків пандемії. 

— На реалізацію проекту залучено 45 000 євро. За кошти проекту німецькою стороною (враховуючи пропозиції директора лікарні Олександра Матвієнка) буде придбана необхідна медтехніка: дезінфекційна камера, реанімаційні (палатні) монітори пацієнта з каптографом і протипролежневі матраци, — розповідає Микола Березовий. — Окрім цього, разом з партнерами з м. Гіфхорна обговорили спільний проект від Посольства Німеччини в Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора