Пошук

Напередодні Дня матері міський голова привітав матерів полеглих на Сході Героїв

Дата: 06.05.2021 20:51
Кількість переглядів: 662

Фото без опису

Напередодні Дня матері, яке цього року відзначається 9 травня, міський голова Микола Березовий завітав до матерів полеглих за вільну України, аби привітати їх з прийдешнім святом та подякувати за синів.

День матері —  це ще одна чудова нагода подякувати матерям за подароване життя, любов, незмінну підтримку, терпіння і мудрість, з якими ведуть своїх дітей по життю. Однак, вже 7 років з початку війни на Сході України як багато матерів України зустрічають це свято зі слізьми на очах. Адже їхні сини і доньки вже ніколи не переступлять поріг рідного дому, не пригорнуть до серця своїх матусь, не скажуть їм ніжне «мамо». Вони — Герої України, які стали гордістю нашої держави та рідного міста, віддавши свої молоді життя зради миру у наших сім’ях. 

Зі словами вдячності Микола Березовий вручив квіти та подарунки Руслані Білоушенко, яка втратила на війні сина Сергія Білоушенка; Тетяні Перетятько, матері полеглого на Сході України Романа Сокуренка; Валентині Якубенко, син якої, Михайло Якубенко, був учасником Революції Гідності, помер внаслідок отриманої під час сутичок на вулиці Грушевського тяжкої черепно-мозкової травми; матері загиблого на війні Олександра Бардалима Євдокії Минівні та його дружині Людмилі Миколаївні.

— Шанувати світлу пам’ять полеглих — наш обов’язок! Доземний уклін матерям, які виховали мужніх, вірних своїй Батьківщині синів! — зауважив міський голова Микола Березовий. — Знаю – ніщо і ніколи не загоїть материнське серце, яке втратило свою кровиночку. Дозвольте ж завірити вас у підтримці та в тому, що пам’ять про подвиг ваших синів буде жити вічно! Нехай Господь утре ваші сльози та подарує мир у ваші серця і нашій Україні!

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора