Пошук

В лікарні замінять 130 вікон на енергозберігаючі

Дата: 14.05.2021 08:41
Кількість переглядів: 1246

Крок за кроком відбувається реформування медичної системи. Одним із результатів співпраці КНП «Корсунь-Шевченківська багатопрофільна лікарня» з Національною службою здоров’я України стала масштабна заміна вікон на енергозберігаючі. 

Загалом заплановано встановлення 130 вікон як у кабінетах, так і в палатах стаціонарних відділень КНП «Корсунь-Шевченківська багатопрофільна лікарня».
— Долучившись до реформи вторинної ланки 1 квітня 2020-го року, КНП «Корсунь-Шевченківська багатопрофільна лікарня», як й інші заклади по всій Україні, розпочала працювати за принципом, що діє і для сімейних лікарів ? «гроші йдуть за пацієнтом». Тобто фінансування лікарні залежить не від кількості місць загалом, а від кількості пацієнтів, що користуються її послугами. При цьому оплата залежить від результату лікування. Платить за послуги не пацієнт, а Національна служба здоров’я України за встановленими тарифами, — пояснює директор лікарні Олександр Матвієнко. — Придбання та встановлення 130 вікон з енергозберігаючими пакетами виконується за кошти, отримані за умовами договору з НСЗУ про надання медичних послуг.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора