Пошук

КП «Водоканал» працює над відновленням водопостачання в багатоквартирних будинках по вул. Я.Мудрого, 85-а та вул. Благовісній, 6

Дата: 14.05.2021 10:35
Кількість переглядів: 399

Фото без опису

Робота комунальних служб міста зачасти непомітна. Все тому, що виконується вчасно. Та форс-мажорні обставини, коли ремонтні роботи доводиться виконувати тривалий час, завжди приковують особливу увагу до певного комунального підприємства. Така ситуація склалася з водопостачанням багатоквартирних будинків по вул. Я. Мудрого, 85-а та вул. Благовісній, 6. 
Жителі названих багатоквартирок вимушені миритися з перервами у постачанні води. 
Коли буде ліквідовано порив на трубопроводі, коментує головний інженер КП «Водоканал» Володимир Береза:
—  Роботи  з ліквідації пориву розпочато ще на початку травня. У зв’язку ж з необхідністю значних обсягів ремонтних робіт та важкодоступністю для їхнього проведення, відновлення  повноцінного водопостачання  в багатоквартирних житлових будинках по вул. Ярослава Мудрого, 85-а та по вул.  Благовісній, 6  затримується. Необхідно провести нову врізку у водогінну мережу в районі житлового багатоквартирного будинку по вул. Я.Мудрого,79, збудувати новий оглядовий колодязь та встановити запірну арматуру. Виконання робіт займе близько 2-х тижнів. 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора