Пошук

Міський голова Микола Березовий підписав Меморандум про співпрацю з Міжнародним благодійним фондом «Сприяння розвитку медицини»

Дата: 25.05.2021 09:47
Кількість переглядів: 503

Розпочата 2020-го року співпраця з Міжнародним благодійним фондом «Сприяння розвитку медицини» продовжується. 24 травня міський голова Микола Березовий підписав з фондом Меморандум про співпрацю від імені Корсунь-Шевченківської територіальної громада.

— Маємо надійного та потужного партнера у справі підтримки малозабезпечених верств населення та людей з інвалідністю, — зазначив Микола Березовий. —  Нагадаю, що з часу налагодження співпраці з БФ «Сприяння розвитку медицини», було надано благодійну допомогу підопічним Корсунь-Шевченківського терцентру, людям з інвалідністю ГО «Повір у себе». Медикаменти, багатофункціональні ліжка, медичний одяг передано КП «Корсунь-Шевченківська багатопрофільна лікарня». Безкоштовно отримали одяг багатодітні та малозабезпечені сім’ї з навколишніх сіл. По гуманітарну допомогу зверталися також комунальні заклади з сусідніх районів Черкаської області. Знаю — попереду нас чекає не менш плідна співпраця.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора