Пошук

Відділ культури та туризму Корсунь - Шевченківської міської ради інформує

Дата: 04.06.2021 15:05
Кількість переглядів: 410

Фото без опису

Згідно з планом роботи відділу культури та туризму Корсунь-Шевченківської міської ради та з метою обговорення актуальних тем, збагачення професійних та творчих навиків працівників клубних закладів Корсунь-Шевченківської  територіальної громади 3 червня відділом культури та туризму Корсунь-Шевченківської міської ради було проведено семінар з працівниками сільських клубних закладів.

Відкрила семінар начальник відділу культури та туризму Трунцева Ірина Анатоліївна, яка наголосила на активізації роботи закладів культури у пошуку і впровадженні нових форм культурно-дозвіллєвої діяльності, ініціативності працівників, залучення до заходів дітей та молоді, а також розвиток туристичного напрямку на території нашого історичного і такого мальовничого краю. 

Директор будинку культури Бойко С.І., методисти будинку культури Даценко Л.М, Біланенко В.В., Курінна К.В. виступили з методичними рекомендаціями щодо організації заходів у сільській місцевості, розвитку художньої самодіяльності, культури сцени, естетики артистів та ін.  

Живий діалог у формі «запитань-відповідей», якого так не вистачало під час карантинних обмежень, дає надію на плідну співпрацю між закладами культури Корсунь-Шевченківської міської ради задля однієї спільної мети – задоволення культурних потреб населення та збереження української культурної спадщини.

Фото без опису

      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора