Пошук

КНП «Корсунь-Шевченківська багатопрофільна лікарня» отримала медичне обладнання в рамках проекту з м. Гіфхорном

Дата: 05.07.2021 16:48
Кількість переглядів: 393

В рамках реалізації проекту між містами-побратимами Корсунем-Шевченківським та Гіфхорном «Разом подолати коронавірус — міста-побратими тримаються разом» КНП «Корсунь-Шевченківська багатопрофільна лікарня» отримала медичне обладнання.
Реалізація проекту стартувала у лютому цього року. Першим кроком в реалізації запланованого стала робота щодо перемовин, збору та обробки актуальної інформації стосовно забезпечення лікарні в боротьбі з COVID-19, яку провела ГО «Партнерське об’єднання «Корсунь-Шевченківський — Гіфхорн» .
На основі наданих даних м. Гіфхорн підготувало проектну документацію.  Нагадаємо — в рамках реалізації проекту «Муніципальні партнерські відносини з Україною», розробленого з метою сприяння розвитку німецько-українським партнерським відносинам та їх зміцненню, Сервісною службою «Міста в єдиному світі» (SKEW) організацією «Engagement Global» за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку, організатори в цьому році запровадили Пакет солідарності громад, основним завданням якого є надання громадам підтримки у пом’якшенні наслідків пандемії.
Найближчим часом на баланс лікарні буде передано придбане м. Гіфхорном обладнання, а саме: 
•    дезінфекційна камера, завдяки якій здійснюватиметься дезінфекція матрасів, постільної білизни хворих;
•    7 реанімаційних (палатних) моніторів пацієнта з каптографом. Встановлять їх у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії для відстежування основних життєвих показників пацієнтів;
•    30 протипролежневих матраців.

Договір про постачання та придбання медтехніки місто Гіфхорн уклало безпосередньо з постачальником – харківською фірмою «Медтехніка», яка працює більше 20-ти років
Висловлюємо щиру вдячність бургомістру м. Гіфхорна Маттіасу Нерліху за активну допомогу Корсуню та підтримку його жителів  у вирішенні життєво важливих для нашого міста питань. 
 

Відділ з обробки інформації, службових комунікацій та програмного забезпечення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора