Пошук

Дорогі мешканці Корсунь-Шевченківського!

Дата: 10.09.2021 12:46
Кількість переглядів: 300

Від щирого серця вітаю вас з Днем міста і хочу побажати вічного процвітання та благополуччя цього чудового куточка на карті України - справжній перлині Черкащини.

Заснований Ярославом Мудрим, як фортеця Корсунь, ваше місто пронесло своє славне ім'я через багато століть. Воно подарувало українській землі безліч знаменитих художників, музикантів, акторів, військових діячів. Невелике місто часто було місцем визначних історичних подій, пов'язаних з національно-визвольною боротьбою українців за свою самостійність і незалежність. Тут любив бувати український поет, художник та мислитель - Тарас Шевченко. Він дуже любив прогулюватися по чудовому Корсунському парку і присвятив його мальовничими куточками ряд своїх робіт.

Сьогодні Корсунь-Шевченківський продовжує динамічно розвиватися і з упевненістю дивиться в майбутнє. Я, як депутат від округу, в якому знаходиться місто, докладаю всі свої сили, щоб було як менше проблем і як можна більше успіхів і досягнень. У цьому я бачу своє основне завдання, реалізуючи депутатські повноваження. Спільними, з громадою зусиллями ми досягнемо того, щоб місто ставало кращим з кожним днем   і було комфортним місцем для проживання городян і привабливим місцем для гостей міста.

Нехай славиться і процвітає це прекрасне місце на Землі, нехай ні на хвилину не зупиняється тут щасливий перебіг життя. Бажаю всім жителям міцного здоров'я і життєвих успіхів. Нехай в цей святковий день кожен з нас відчує себе частиною нашої великої і дружної сім'ї, випробує гордість за наш дім, наше місто, наш край і улюблену Батьківщину - Україну. 

 Андрій Стріхарський, народний депутат України

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора