Пошук

Атмосферно,яскраво і насичено відзначив своє 989 -річчя Корсунь-Шевченківський

Дата: 14.09.2021 15:29
Кількість переглядів: 337

Корсунь-Шевченківський - славне місто держави з трагічним минулим, героїчним теперішнім та світлим майбуттям. 11 вересня 2021, покладено квіти до місць поховань наших земляків - учасників Революції гідності і воїнів, загиблих в антитерористичній операції об'єднаних сил: Василя Сергієнка, Михайла Якубенка, Сергія Білоушенка, Романа Сокуренка, Максима Мариненка, Олександра Бардалима, а також до пам'ятного знаку героям Небесної сотні та памятних знаків на Алеї Слави.

 

Розпочалися святкування на площі перед будинком культури та центром дитячої та молодіжної творчості концертно - розважальною програмою «Місто щасливих дітей", в рамках яких проведено виступи дитячих творчих колективів і солістів, флеш-моби, діяли фотозони, майстер-класи, виставки, ігрові зони.

О 13 год.30 хв. відбулася святкова хода за участі керівництва громади, почесних громадян міста та його гостей, представників спілок та організацій, навчальних закладів та позашкілля, учасників тематичних конкурсів. Окрасою святкової ходи були найменші учасники свята - учасники конкурсу на краще святкове оздоблення дитячого візочка.

На центральній площі міста відбулися урочистості та святковий концерт « О, Корсуню! Тобі ми славу величаєм!». В ході заходу були виступи та вітання почесного громадянина Корсуня-Шевченківського Владлена Ковтуна, народного депутата України Андрія Стріхарського, голови Черкаської райдержадміністрації Валерії Бандурко, виконуючого обов'язки міського голови Віталія Мацюка, пісенні вітання від гостей міста - народної артистки України Світлани Мирводи, заслужених артистів України Андрія та Василя Томіленків, заслуженого діяча естрадного мистецтва України Світлани Кас’яненко; пошановано членів родини загиблих на Сході України, проведено нагородження переможців конкурсів та представників спілок і організацій. Традиційно від міської ради вручено подарунок молодятам, які цього дня поєднали свої долі, ставши на весільний рушник. Ними стали сімейні пари: Леонід та Тетяна Вертеби і Дмитро та Сніжана Петряєви. Церемонію нагородження проводили виконуючий обов'язки голови міської ради Віталій Мацюк та заступник міського голови Людмила Сімшаг. Чудовими піснями та запальними танцями полонили серця глядачів солісти, кращі вокальні та хореографічні колективи міста. Позитивних емоцій додали присутнім на святі показові виступи вихованців комплексної дитячо- юнацької спортивної школи та спортивного клубу «Дельта». Для усіх шанувальників прекрасного на святі була представлена «Поетична галявина» від літературно-мистецького клубу «Барви»; діяла художня виставка, майстер-класи, пленер, працювала виїзна торгівля продуктами харчування.

Яскравою подією у програмі заходів були виступи місцевих музичних гуртів:«Привіт», «Корсунь-CITY»,«Rіmshot» та «Юність”,які неймовірною енергетикою зачаровували глядачів.

Всіх присутніх на святі від міської ради пригощали безкоштовним пирогом.

Завершилося святкування креативним святковим сетом « Від 90-х до сучасних» від DJ Makbeat.

Цей святковий день надовго залишиться у пам'яті корсунчан та гостей міста.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора