Пошук

30 вересня Україна відзначає свято людяності і доброти - День усиновлення!

Дата: 30.09.2021 10:46
Кількість переглядів: 768

30 вересня Україна відзначає свято людяності і доброти - День усиновлення!

Це день сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, віддаючи любов і турботу, не чекаючи винагород. Це день для дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків, які мають змогу проживати кожен день свого дитинства у сім’ї.

Усиновити дитину-сироту, полюбити, виховати і виростити як рідну ? таке надзвичайно важливе рішення щороку приймають більше, ніж тисяча сімей в Україні. Саме вони вселяють у дитячі душі і серця віру, надію та любов, роблять дитинство світлим і радісним.

Станом на 30.09.2021 року на первинному обліку Служби у справах дітей виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради перебуває 33 дитини, з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, всі діти влаштовані в сімейні форми виховання. За 9 місяців поточного року на території Корсунь-Шевченківської територіальної громади усиновлено 1 дитину, влаштовано у прийомні сім'ї 2 дітей та взято під опіку 3 дітей. Ці сім’ї дали кожній дитині найважливіше – щастя мати родину, батьківську турботу і тепло.

Дорогі усиновлювачі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки, батьки-вихователі, патронатні вихователі щиро вітаємо із Днем усиновлення і пишаємося родинами, які усиновили, взяли під опіку та піклування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, Ви є прикладом невимовної людяності, справжньої сили духу та невдаваної шляхетності!

Служба у справах дітей виконавчого комітету

Корсунь-Шевченківської міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора