Пошук

Шановні захисники і захисниці України!

Дата: 13.10.2021 15:46
Кількість переглядів: 288

Прийміть щиросердні вітання з нагоди свята! Це свято відзначається в українському суспільстві в день великого православного свята – Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, а тепер і Українського війська.

Цей день  - знаменна подія для кожного, хто в той чи інший час віддав свої здоров’я, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.

Висловлюємо велику вдячність і повагу усім, хто стоїть тепер в ім’я миру та схиляємо голову у жалобі за тими, хто віддав життя за Україну.

Низький уклін усім землякам, хто захищав і продовжує захищати цілісність і суверенітет нашої Держави. Дякуємо вам за відданість Україні та її народу!

Зичимо вам і членам ваших родин міцного здоров'я на довгі роки, злагоди, добра і миру, успіхів у повсякденному житті. Бажаємо усім мирного неба, незламної волі до перемоги та патріотичного духу, який допоможе долати будь-які перешкоди! Нехай наша священна рідна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та  незалежною!

Слава Україні! Слава українським героям! Слава нашим захисникам!

 

 

Секретар міської ради Віталій МАЦЮК, виконавчий комітет та депутатський корпус Корсунь-Шевченківської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора