Пошук

6 грудня  – День Збройних Сил України!

Дата: 06.12.2021 08:19
Кількість переглядів: 427

Шановні військовослужбовці, захисники України!

Прийміть вітання з Днем Збройних Сил України, святом кожного, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини, охороняє її кордони, оберігає мир та спокій народу. Відзначаючи це свято, ми складаємо глибоку шану всім, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю, та всім хто несе військову службу, за відданість українському народу, незламну силу волі та безстрашність тих, хто нині зміцнює обороноздатність країни!


Любов до Батьківщини, готовність до самопожертви, вірність військовій присязі, доблесть українських солдатів і офіцерів – запорука миру, спокою та щасливого майбутнього на рідній землі. Від щирого серця вітаємо всіх, хто захищав нашу державу, хто стоїть на варті рідної землі сьогодні, і тих, хто в майбутньому виконуватиме цей святий обов’язок. Нехай любов до України та людська повага надихають вас на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові. Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, миру, благополуччя та злагоди вам і вашим родинам!
Слава Україні! З Днем Збройних сил!

Секретар міської ради Віталій МАЦЮК, виконавчий комітет та депутатський корпус Корсунь-Шевченківської міської радиФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора