Пошук

Всесвітня виставка Dubai Expo 2020

Дата: 17.12.2021 12:40
Кількість переглядів: 299

В рамках співпраці всеукраїнської організації органів місцевого самоврядування Асоціації Міст України, ГО "Центр освітніх реформ "Наші діти" очільник громади Віталій МАЦЮК у складі делегації голів українських громад відвідав Всесвітню виставку Dubai Expo 2020. 


До складу делегації увійшли 33 очільники громад з усіх куточків України, зокрема очільник Корсунь-Шевченківської громади Віталій МАЦЮК, як представник Черкащини. Візит здійснювався в рамках реалізації проєкту Асоціація Міст України «Подолання цифрової освітньої нерівності» спільно з ГО Центр освітніх реформ «Наші діти». Зокрема були презентовані відеоматеріали із сучасними підходами програми "Нова українська школа", які зможуть застосовувати наші освітяни.
На виставці представлені павільйони 192 країн світу. Цьогоріч для участі у всесвітній виставці Україна вперше побудувала власний павільйон загальною площею 2600 кв. м (4 поверхи та 15 м заввишки), який оформлено з використанням української стилістики та орнаменту, а архітектурний образ втілює ідею колоса пшениці. Концепція українського павільйону – СМАРТ УКРАЇНА: ЄДНАЮЧИ СВІТ. 

Асоціація Міст України презентувала досвід громад у сфері цифрової трансформації освіти. Українські практики диджиталізації освітнього середовища підвищують якість освіти, її доступність, прозорість, ефективність.
Як зазначив Віталій МАЦЮК, - виставка Expo 2020- це не лише демонстрація новітніх технологій, а й обмін досвідом, ідеями та поглиблення співпраці з очільниками громад всієї України та втілення кращих практик у своїй діяльності. Організація та всі витрати на участь були стовідсотково забезпечені приймаючою стороною.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора