Пошук

Казкова ейфорія на день Святого Миколая!

Дата: 20.12.2021 08:43
Кількість переглядів: 345

Відкриття головної ялинки міста Корсуня-Шевченківського відбулось казково, незабутньо, феєрично...У диво вірять не тільки діти, а й дорослі.Тож, на свято поспішали всі...

Неймовірно казкове містечко розгорнулося в день Святого Миколая на центральній площі міста: вражаюче круті фотозони ?підготовлені працівниками ЦДМТ?, казкові будиночки з смаколиками, організовані місцевими підприємцями, і головна локація - “Резиденція Святого Миколая”, яку підготували працівники міського Будинку культури та відділу культури та туризму. Господарем офіційної церемонії засвічення головної ялинки був особисто Святий Миколай з Ангелами...

На початку свята всіх присутніх з Днем Святого Миколая щиро привітав виконуючий обов'язки міського голови, секретар міської ради Віталій Мацюк. Сценічний майданчик свята було представлено у вигляді казкового лісу, де і відбувалося розважально- театралізоване дійство “ Чудес пора вже наступає”, (автори сценарію - Віталіна Кравченко та Валентина Каракай, які врахували всі аспекти,щоб свято було цікавим і дорослим і дітям). В захоплюючій постановці героями були: колоритна Солоха і Чорт-Антипко, Вовк і Заєць, Сірко і Ведмідь, Тигр і Зима, яка була ведучою свята і вела постійно діалог з маленькими глядачами. Казкові герої поводили з глядачами конкурси, флеш-моби, ігри-руханки.

Концертну програму складали колективи та солісти центру дитячої та молодіжної творчості, міського Будинку культури та мистецької школи Корсунь-Шевченківської міської ради.

Діяла “Резиденція Святого Миколая”, де протягом всього заходу Святий Миколай з своїми помічниками приймав діток і пригощав солодкими подарунками, якими забеспечила міська рада.

Хвилюючий момент, коли засвітилася ялинка вогнями, глядачі супроводжували гучними оплесками та радісними дитячими вигуками.

Організатори свята  доклали максимум зусиль, щоб свято залишило приємні емоції та гарний настрій жителям громади та гостям.

Сподіваємось нам це вдалось.

Хочемо всім вам побажати,щоб Святий Миколай оберігав вас та ваших рідних від усіх бід та незгод, подарував любов та справжню віру в диво.Хай збуваються всі ваші великі і маленькі мрії!!!

P.S Запрошуємо вас 25 грудня о 16.00 годині на центральну площу міста на ВЕЛИКЕ НОВОРІЧНЕ СВЯТО ДЛЯ ВСІЄЇ РОДИНИ.

В програмі: велика музична вистава для дітей та дорослих “Скарби Святого Миколая”; новорічний ярмарок; майстер-класи; концертна програма за участі дорослих і дитячих колективів.

До зустрічі!!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора