Пошук

Про створення молодіжної ради Корсунь-Шевченківської територіальної громади

Дата: 24.12.2021 09:30
Кількість переглядів: 278

У межах проєкту «Зміни для тебе» #Changes4U прийнято рішення сесії Корсунь-Шевченківської міської ради №21-46/VIII від 21.12.2021 року "Про створення молодіжної ради Корсунь-Шевченківської територіальної громади" та затверджено склад ініціативної групи з підготовки установчих зборів із формування складу Молодіжної ради при виконавчому комітеті Корсунь-Шевченківської міської ради (далі – ініціативна група).

Склад ініціативної групи з підготовки установчих зборів із формування складу Молодіжної ради при виконавчому комітеті Корсунь-Шевченківської міської ради:

ОМЕЛЯНЧУК Микола - голова ініціативної групи, начальник відділу містобудування, будівництва, ЖКГ, економіки та інвестицій.

СІРОШ Тетяна - заступник голови ініціативної групи, начальник відділу освіти, молоді та спорту.

ЦИГАНЕНКО Вікторія - секретар ініціативної групи, головний спеціаліст відділу будівництва, містобудування, ЖКГ, економіки та інвестицій.

СІМШАГ Людмила - заступник міського голови Корсунь-Шевченківської міської ради.

ТРУНЦЕВА Ірина - начальник відділу культури та туризму Корсунь-Шевченківської міської ради.

ФЕДОРЕНКО Сергій - голова постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров'я, соціального захисту, молоді, спорту, туризму та партнерських відносин Корсунь-Шевченківської міської ради.

ФУРСА Тетяна - директор центру дитячої та молодіжної творчості Корсунь-Шевченківської міської ради.

Повідомлення про дату, час, місце проведення установчих зборів з формування складу молодіжної ради буде надано додатково.

***

Проєкт «Зміни для тебе» #Changes4U реалізується в межах проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу

#зміни_для_тебе

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора