Пошук

Модернізація каналізаційних мереж

Дата: 25.12.2021 12:44
Кількість переглядів: 193

Системні проблеми, які десятиліттями накопичувались у комунальних господарствах нашої громади, вимагають нині невідкладних рішень. Аби забезпечити безперебійність роботи комунальних підприємств, доводиться вирішувати численні локальні труднощі, а питання модернізації цих підприємств здійснювати поетапно.  

Так, Корсунь-Шевченківська міська рада передбачила кошти на закупівлю комунальним підприємством «Водоканал» сучасного насоса – головного агрегату каналізаційно-насосної станції. На сьогодні насос вартістю 186 тисяч гривень уже встановлено в КНС у місці перетікання стоків, і він виконує функцію перекачування стічних вод в бік полів фільтрації.

За оцінкою головного інженера КП «Водоканал» Володимира Берези, за технічними характеристиками насос відмінний, оскільки він має зносостійкі робочі частини. Це дасть можливість економити електроенергію і заощаджувати кошти на ремонтних роботах.
Нагальність встановлення нового насоса була зумовлена тим, що в разі його відсутності виникала загроза, що перекачувати стоки буде неможливо.

Кожен етап модернізації технічного оснащення сприяє забезпеченню надійності роботи каналізаційних мереж і споруд.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора