Пошук

Шановні жителі Корсунь-Шевченківської громади!

Дата: 31.12.2021 09:55
Кількість переглядів: 302

Щиро вітаю вас з Новим 2022 Роком та  Різдвом Христовим!

 

Ці свята мають особливе значення, бо знаменують собою завершення старого року, в якому ми разом працювали над вирішенням найгостріших і найактуальніших питань, а також народження нового часу, нових надій і сподівань.

Рік, що завершується, був сповнений напруженої праці та цінного досвіду, адже були в ньому досягнення й перемоги, серйозні виклики часу й проблеми, вирішення яких зробило нас сильнішими й мудрішими. Для кожного з нас він запам'ятається чимось своїм, а в історію нашої громади увійде, як рік наполегливої роботи та прийняття відповідальних рішень.

Дякую усім за розуміння, за небайдужість, за активну участь в житті громади! Тільки разом ми зможемо багато досягти та ще більше зробити. Переконаний, що попереду - плідні трудові будні, які принесуть вагомі та реальні здобутки для нашої громади.

Нехай новий рік стане наступним важливим етапом в реалізації тих перетворень, які ми здійснюємо нині. Нехай Різдвяні свята будуть щасливими для кожного, принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому, виправдають ваші добрі надії і прагнення, обдарують щедрою долею, міцним здоров’ям, любов’ю і затишком в оселях. Достатку та добробуту вашим сім’ям, щасливих і веселих свят!

 

В.о. міського голови, секретар міської ради Віталій МАЦЮК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора