Пошук

3 січня у концертній залі ЦДМТ відбулося казкове свято міської ялинки для дітей Корсунь-Шевченківської територіальної громади

Дата: 04.01.2022 08:46
Кількість переглядів: 243

На сцені ожили суперпозитивні та яскраві герої авторської шоу-вистави Віталіни КРАВЧЕНКО «Новорічні пригоди Мауглі». Діти з радістю та веселим настроєм сприймали святкових героїв,- Мауглі (Віталій ЛЮБКО), Багіру(Тамара ВІНГЛЕВСЬКА), Балу (Тетяна СТАХУРСЬКА), Шер-Хана (Наталія ВОВК), Табакі (Марина ДУЖЕНКО), Акелу (Валентин СТОЛОВИЙ), Ракшу (Валентина ГРИНЮК), Каа (Валентина КИРИЧЕНКО), Діда Мороза (Володимир ФУРСА), Снігуроньку (Наталія ПШОНО) та юних вихованців зразкового колективу «Роял Денс». Яскраві декорації для шоу -вистави створили Анатолій ВОЛОШИН та Зінаїда ЮРКІНА, надзвичайно красиві костюми учасників - Наталія ПШОНО та Ірина ХАРЬКОВА, а музичну обробку- Валентин СТОЛОВИЙ.

Завітав на свято і в.о. міського голови Віталій МАЦЮК , привітав малечу та дорослих з Новим Роком, побажав кожній родині миру, добра, злагоди, щирих посмішок та подякував творчій команді Центру дитячої та молодіжної творчості Корсунь-Шевченківської міської ради на чолі з директором Тетяною ФУРСОЮ за чудове свято, за море позитивних емоцій, за подаровану радість дітворі .

Святкова програма не залишила байдужим жодного глядача. Щирі емоції, сміх і радість панували на святі, а кожен із маленьких гостей отримав солодкі подарунки  від Діда Мороза, надані виконавчим комітетом Корсунь-Шевченківської міської ради.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора