Пошук

Відповідно до розпорядження міського голови від 11.02.2022 №35-к оголошується конкурс на заміщення вакантної посади

Дата: 14.02.2022 14:33
Кількість переглядів: 339

Завідувача сектору програмного забезпечення виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради

Основні вимоги до кандидатів на зайняття вакантної посади завідувача сектору програмного забезпечення виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради Черкаської області:

? громадянство України;

? вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;

? вільне володіння державною мовою;

? стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи за фахом на посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

? володіння комп’ютером на рівні досвідченого користувача; досвід роботи з офісним пакетом Microsoft Office (Word, Excel); навички роботи з інформаційно-пошуковими системами в мережі Інтернет.

До конкурсної комісії необхідно подати такі документи: заяву про участь у  конкурсі; копію документа, який посвідчує особу; заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками; дві фотокартки розміром 4 х 6 см; копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).

Особи, які бажають взяти участь у зазначеному конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2021 рік у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції» (в електронному вигляді шляхом заповнення відповідної форми на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції).

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу (до 11.03.2022) за адресою: вул. Шевченка, 42, м. Корсунь-Шевченківський, Корсунь-Шевченківська міська рада Черкаської області.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається головним спеціалістом апарату виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради Протопоп Оленою Василівною за тел. (04735) 22-48-15

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора