Пошук

ЩОДО ПЕРЕПУСТОК

Дата: 27.02.2022 15:28
Кількість переглядів: 463

Згідно із Законом України «Про правовий режим воєнного стану» та Указу Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» розпорядженням Черкаської райдержадміністрації затверджені форми перепусток для фізичних осіб та на транспорт.

Відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» комендантська година передбачає заборону перебування у певний період доби на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень.

Перепустки дозволять пересуватися вулицями під час комендантської години.

УВАГА! ПЕРЕПУСТКИ НАДАЮТЬСЯ ЛИШЕ ТИМ, ХТО ПРАЦЮЄ У 2 ЗМІНИ, АБО В НІЧНУ ЗМІНУ ДЛЯ СТІЙКОГО ФУНКЦІОНУВАННЯ ЖИТТЄЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАСЕЛЕННЯ!!!

Окрім того, перепустки видаються працівникам Черкаської райдержадміністрації, на базі якої, під час воєнного стану, згідно з Указом Президента, створено військову адміністрацію.

Черкаська районна державна (військова) адміністрація видаватиме перепустки особисто керівнику, або відповідальній особі згідно з дорученням. Відповідальна особа з дорученням з’являється до адмінстрації і отримує необхідну кількість перепусток та розписується в журналі про отримання.

Для отримання перепустки на ТРАНСПОРТНИЙ ЗАСІБ необхідно мати:

1. Заявка підприємства, установи, організації.

2. Доручення на отримання перепусток.

3. ПІБ водія, паспортні дані (серія, номер, дата видачі), марка транспортного засобу, державний реєстраційний номер транспортного засобу.

 Для отримання перепустки на ОСОБУ необхідно мати:

1. Заявка підприємства, установи, організації.

2. Доручення на отримання перепусток.

3. ПІБ особи, дата надходження, паспортні дані.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора