Пошук

До уваги аграріїв! Продовжено збір та узагальнення пропозицій щодо бронювання військовозобов’язаних працівників сільськогосподарських підприємств Черкаського району

Дата: 21.03.2022 12:32
Кількість переглядів: 824

Черкаська районна військова адміністрація повідомляє:

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03 березня 2022 року № 194 „Деякі питання бронювання військовозобов’язаних в умовах правового режиму воєнного стану“ (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 07 березня 2022 року № 218 „Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 3 березня 2022 р. № 194“), листа Міністерства економіки України від 08 березня 2022 року № 2714-20/9420-03 щодо організації бронювання військовозобов’язаних в умовах правового режиму воєнного стану Черкаською районною військовою адміністрацією проводився збір та узагальнення пропозицій щодо бронювання військовозобов’язаних працівників сільськогосподарських підприємств Черкаського району, яким надається відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації та на воєнний час. За підсумками збору та обробки згаданих пропозицій, відповідна узагальнена інформація передана для подальшого опрацювання до Черкаської обласної військової адміністрації. Про результати її розгляду та прийняття відповідних рішень Черкаську районну військову адміністрацію на цей час не повідомляли.

У зв’язку з тим, що на сьогодні до Черкаської районної військової адміністрації продовжують надходити пропозиції щодо бронювання військовозобов’язаних, Черкаською районною військовою адміністрацією прийнято рішення про продовження збору такої інформації для узагальнення та наступної передачі її до Черкаської обласної військової адміністрації.

Водночас рекомендуємо підприємствам додатково надсилати свої пропозиції щодо бронювання військовозобов’язаних безпосередньо до Міністерства аграрної політики та продовольства України на e-mail: mobagro2022@gmail.com (детальніше за посиланням: https://www.kmu.gov.ua/news/uvaga-zmini-shchodo-bronyuvannya-vijskovozobovyazanih-minagropolitiki).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора